youtube

joi, 24 mai 2012

Adi Gliga la liceul Petrol Câmpina - de Nicolae.Geantă

pentru mai multe fotografii de la eveniment CLICK http://jurnalulluiadi.blogspot.com/


Joi 24 mai 2012, în Amfiteatrul CDI al Colegiului Tehnic "Constantin Istrati" din Câmpina, a avut loc lansarea filmului de scurt metraj "Ucideţi Adevărul". "Acţiunea filmului (de 21 de minute, n.r.), se petrece undeva în anul 2020, şi scoate în evidenţă o istorie modernă a persecuţiilor împotriva celor ce mai promovează Adevărul", a menţionat Adi Gliga, regizorul filmului. "Dacă a existat o Inchiziţie cândva, dacă a fost un sistem comunist, dacă au fost tot felul de intimidări a celor ce promovează Adevărul, va veni din nou o perioadă când cei strâmbi vor încerca să distrugă pe cei drepţi", a mai spus Gliga, unul dintre cei mai buni cântăreţi creştini din România. Artistul, a povestit apoi tinerilor, că a fost abandonat la 3 ani, a crescut într-un orfelinat, apoi la 18 ani a fost aruncat în stradă. Câţiva ani a trăit printre oamenii străzii, condamnat parcă la nefericire. Dar într-o zi, a găsit Adevărul. Biblia! De atunci, Dumnezeu i-a schimbat viaţa! "Ştiţi că sunteţi cu toţii speciali? V-a spus cineva că voi, tinerii puteţi face lucruri extraodrinar de frumoase, de valoroase?", a întrebat Adi Gliga liceenii, sfătuindu-i ca orice s-ar întâmpla în viaţă, trebuie să rămână în Adevăr!

"De ce Adevărul e ucis?", a întrebat la final prof. dr. Nicolae Geantă, promotorul acţiunii. "Pentru că am permis să ne înăbuşe mincinoşii. Minciuna din viaţă, din familii, din politică, din şcoli, din biserici... Rămâneţi întotdeauna în Adevăr! Niciodată nu veti fi învinşi! O singură viaţă aveţi. Trăiţi-o frumos, nu se repetă!!

Tinerii, în jur de 150, au fost foarte impresionaţi atât de film cât şi de viaţa artistului. "Mulţi dintre ei l-au rugat să revină la liceu, i-au scris chiar e-mailuri imediat după eveniment.

"Am ales să vină Adi Gliga la noi în liceu, pentru că tinerii sunt în căutare de modele morale. De repere. El, e unul dintre cei cu impact pentru liceeni. Dacă nu credeţi, întrebaţi-i".

Vă mulţumim tuturor liceenilor! Sunteţi minunaţi! Speciali! Revenim!
AdiGliga&NicolaeGeantă

3 comentarii:

  1. Frumos articol a scris Adi de vizita la Colegiu si frumoase cuvinte la adresa persoanei Dumneavoastra :) - pe blogul lui.100% adevarate...Mare e Domnul si cum lucreaza EL! Ma mir ca in Romania e voie sa primiti la liceu oameni care spun despre adevarata Credinta...Aici in Germania e imposibil. Tara "crestina", dar nu s-ar da voie in nici o scoala asa ceva. Slava lui Dumnezeu ca va foloseste cat mai e timp si cat se mai poate!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu e voie nici in Romania. nici Daniel, nici cei trei tineri, nici Wurmbrand, nici Traian Dorz n-au avut voie. Dar, au ascultat de Domnul!

    RăspundețiȘtergere
  3. AMIN! :)...Mi se bucura inima de asa oameni! Ma rog pentru Dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere