youtube

vineri, 31 ianuarie 2014

Dumnezeul celei de-a doua șanse – de Vladimir Pustan

Sunt mulți. Niciunde trecuți pe vreo listă. Unii mai merg la biserică, dar fără să mai aștepte nimic. Alții de rușine stau acasă, în fața internetului, vizionând o slujbă la care nu se simt parte. Alții au renunțat și la frânghia asta…


Răniții bisericilor, pierderile colaterale, vinovații noștri. Dar nu și morții noștri. Așteaptă un semn, o îmbrățișare, un umăr care să-i ridice, un mesaj al speranței. Așteaptă să o ia de la capăt, dar nu pot singuri. Trebuie să învingă senzația de neiertare, de singurătate și de vină.

Îl știi. Poate tu ești singura lui legătură cu un nou început. Folosește oportunitatea aceasta! Ajută campania pe care o derulăm zilele următoare. Roagă-te, dăruiește, du un CD, spune o vorbă bună.
Dumnezeu nu va uita implicarea ta în cea mai mare și iubită de Domnul lucrare. Aceea de recuperare. Nu cu superioritate să te duci la el, ci cu dragoaste. Faptul că tu ești încă în picioare e harul lui Dumnezeu.

Duminică vom lansa campania și o să spun atunci mai multe. Vino la Serbarea Cireșarii de la ora 17 sau fii cu noi pe Cireșarii TV și Radio Cireșarii.

Hai să mai scriem o filă de istorie împreună. Așa cum am făcut-o anul trecut.

Te iubesc pe tine și pe el. Prietenul tău. Fratele tău…

V l a d i m i r _ P u s t a n 

31 ian 2014, www.citesarii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu