youtube

miercuri, 11 mai 2016

Amenințări anticreștine (1) - Controverse

La București, controversatul videoclip "Despre smerenie", retras pe 13 aprilie de către Trupa Taxi&Prietenii, a fost relansat azi (11 mai 2016). De data aceasta protagoniştii videoclipului s-au înmulţit! Lupta împotriva bisericii, a Catedralei Mântuirii în mod special, devine mai acerbă! Românii, care în comunism au plâns de dorul lor, nu mai vor biserici!

La Londra musulmanii etalează timp de o lună pe 630 de busuri supraetajate cu o reclamă islamică: "subhan Allah | glorie lui Allah". De Crăciun, creștinilor li s-a interzis o reclamă cu nașterea Domnului Christos. Englezii nu mai vor Mântuitor!

În Texas, și toată USA, zilele acestea e un război declanșat de... toalete. De weceuri! Yankeii vor să facă closetele unisex! Unele din sticlă chiar pe trotuar! În școli, administrația Obama, introduce o lege prin care obligă instituțiile de învățământ să asigure toalete pentru trangederi! Cine nu se supune va pierde subvențiile de la stat! Americanii nu mai vor rușine!

În Parlamentele europene se votează legi pentru căsătorii unisex. Europenii și americanii cred că a fi homosexual e trendy. Ei vor să sfideze natura, creația lui Dumnezeu!

În școlile norvegiene poți face nestingherit educație sexuală, parade pentru gay sau cluburi de vrăjitorie. Dar dacă ai tupeul să deschizi Biblia rămâi fără părinți!

Australienii și francezii au interzis numele părinților în acte. Ăștia vor să fim cu toții zombi!

Toate prostiile umane de mai sus denotă că omenirea nu doar sfidează, ci luptă împotriva lui Hristos!
Noi cum acționăm?

PS: În clasa mea, la începutul anului școlar, un tinerel s-a declarat ateu. Pur și simplu râdea de Dumnezeu. După 8 luni în care a auzit ce înseamnă Hristos, zilele trecute a recunoscut că nu mai îmbrățișează ateismul. Ci e doar sceptic. Adică un Toma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu