youtube

joi, 29 decembrie 2016

Ce facem între timp?

Un domn a sunat disperat la clinică: "Domnule doctor vă rog din inimă să veniți urgent la noi acasă. Fiul meu cel mic a înghițit stiloul". "Vin cât pot de repede. Dar dvs ce faceți între timp?". "Eu scriu cu un creion".

Ce faceți între timp? Este o întrebare vitală pentru fiecare dintre noi. Ce facem în timpul liber ne poate urca sau distruge, spunea Zig Ziglar. Dar ce facem între timp contează pentru noi și pentru cei de lângă noi!



Ești la semafor și te grăbești? Între timp spune o rugăciune pentru cei ce fac legile. Altfel ar fi haos!
Aștepți autobuzul și întârzie? Între timp zâmbește. Nu costă nimic, dar oferă atât de mult (celor din jur), zicea Dale Carnegie. Oamenii sunt sătui să vada doar chipuri scoase din oțet.
Aștepți în fața cabinetului medical și e aglomerație? Între timp mulțumește-i Domnului că poți să aștepți. Altfel ai fi intrat la urgențe!
Ești supărat că mama te-a obligat să speli bocancii plini de noroi? Între timp cântă. Sunt copii care nu au măcar bocanci. Alții nu au nici picioare.
Nu funcționează wi-fi, nu se grăbește internetul? Între timp stai liniștit, Dumnezeu se ocupă impecabil de întregul Univers!

Isus Hristos a venit ca un Prunc într-o iesle, a murit ca un Miel jertfit între tâlhari pe o Cruce, și a înviat calcând peste moarte. Apoi s-a înălțat în glorie la Cer și a promis că într-o zi va reveni pe pământ. Dar între timp ne pregătește un banchet...

Apropos, vine 2017. Și trece...  Ce facem între timp?

Nicolae.Geantă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu