youtube

sâmbătă, 4 martie 2017

La mulți ani Sefora!

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că m-a onorat să-ți fiu tată! Fără tine dragostea ar umbla știrbă oriunde-aș ajunge... Iar muzica ar avea lipsă chiar ultima notă!

Dumnezeu te-a făcut o melodie de aripi, neterminată! Să continui să cânți chiar dacă diavolul îți va șuiera uneori arogant prin perdele!
Dumnezeu a pus în tine giuvaere. Să îmbogățești pe oricine va sta în preajma ta! Tu nu vei sărăci, vei fi și mai bogată!
Dumnezeu te-a creat o săgeată de lumină care sfâșie întunericul gros. Tu răspândește lumină cu căldură. Lumina rece e numai în inimi glaciale!

Orice vârf ai cucerii, nu te opri! Urmează întotdeauna altul și mai înalt! Abia la urmă e... Cerul.
Oamenii te vor dezamăgi adeseori. Tu nu numai să-i ierți, ci iubește-i oricum!
Piedici în slujirea creștină vor fi peste tot! Mulți vor încerca să te oprească! Slujește-i Răstignitului Golgotei oricând! Dar nu oricum!

În rest, teme-te de Domnul Dumnezeul tău! Și dragostea Sa pentru tine va fi mai puternică decât o mie de scuturi!

Happy birthday to you! Să trăiești veșnic!

PS: Tații adevărați sunt tați de fete!

Un comentariu:

  1. Iubirea este cea mai mare dintre cele trei virtuţi(celelalte două fiind credinţa şi nădejdea) precum spune apostolul Pavel (1Cor13.13). ,,Dumnezeu este dragoste” (1Ioan4.8,16) şi dragostea este de la Dumnezeu (1Ioan4.7), arată apostolul Ioan. Ea este nesfârşită (1Cor8.8), asemenea lui Dumnezeu. Apostolul Pavel învaţă că fără iubire toate virtuţile (darul grăirii în limbi străine, darul proorociei, darul cunoaşterii totale, darul credinţei perfecte, darul milei absolute, darul ascezei) nu folosesc la nimic. Cel ce are dragoste nu suferă de păcate- spune apostolul Pavel- căci dragostea nu pizmuieşte; dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie, nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândeşte la rău, nu se bucură de nelegiuire. Cel ce iubeşte are şi celelalte.

    RăspundețiȘtergere