youtube

joi, 22 iunie 2017

Câte ceva despre oameni...


...fiți oameni! (1 Corinteni 16:13)





Oamenii mari s-au născut la case mici, zicea Iorga. Atunci de ce alergăm după case mari? Sau vrem ca pruncii noștrii să nu aibă șansa să ajungă celebri? Doamne, crește-ne înțelepți!

Oamenii mari vorbesc idei, oamenii mediocrii vorbesc despre evenimente. Oamenii mici vorbesc despre alți oameni! Doamne, ferește-ne să fim mici!

Oamenii geniali încep opere mari. Oamenii harnici le finalizează! Doamne, nu vreau să fiu geniu, am destule probleme încercând să fiu normal!

Oamenii sunt ca vinurile. Cu timpul fie devin mai buni, fie devin oțet, zicea Papa Ioan Paul al II-lea. Doamne, botează-ne cu dulceață!

Obișnuiam să cred că cel mai rău lucru din viață este să fiu singur. Nu e adevărat! cel mai rău lucru în viață este să te înconjori de oameni care te fac să te simți singur, zicea Lance Clayton. Doamne ferește-ne de ipocriți! De prieteni ne ferim și noi...

Problema pe care o au oamenii nu este că țintesc prea sus și nu reușesc, ci că țintesc prea jos și reușesc, zicea Michelangelo. Doamne, ferește-ne de Infern. E așa de jos încât îl poate atinge oricine!

Nicolae.Geantă


2 comentarii:

  1. Doamne ajuta-ma sa fiu si sa raman om!

    RăspundețiȘtergere
  2. "Caut printre ei un om care sa înalte un zid si sa stea în mijlocul sparturii înaintea Mea pentru tara,ca sa n-o nimicesc,si nu gasesc nici unul."
    https://www.youtube.com/watch?v=pEsh1nwoZCs
    Fiti binecuvântati .

    RăspundețiȘtergere