youtube

marți, 8 mai 2012

La multi ani Florin Ianovici! - de Nicolae.Geantă

Florin IANOVICI, 31.03.2012
Dumnezeu să vă fie pecete pe mâna dreaptă, să vă ocrotească de săgeţile vrăşmaşilor şi să vă ridice pe înălţimile greu de atins ale credinţei. Ori de câte ori cuceriţi un nou vâf, nu vă opriţi: urmează altul şi mai înalt!

Cel ce are Universul fără margini în degetul cel mic, să vă poarte cu carul de biruinţă spre platourile celeste!

Să staţi pe marea de cristal cu alăutele lui Dumnezeu în mână.
La mulţi ani! frate Florin. Să trăiţi veşnic!

Urările noastre sunt prea sărace pentru a zugrăvi binecuvântările pe care vi le dorim!

O să primiţi o cunună uriaşă pentru ce faceţi pentru noi!                                                                        
 Nicolae Geantă & Şcoala de predicare Cireşarii
PS: redau mai jos un articol (al meu) despre acest minunat om al lui Dumnezeu.
********************************************************************************

Florin Ianovici, stâncă între moluşte

Când vorbeşte, Florin Ianovici te îndulceşte. Pentru că în cuvintele sale fiecare frază-i un picur de miere. Când predică, simţi o peltea pe buze. Te vitaminizează complet. Chiar şi când tace te zahariseşte. Pentru că zâmbetul său e ca o dulceaţă aromată cu miros de gutui.

Când se roagă, de cele mai multe ori Florin Ianovici plânge. Nu cu lacrimile unui predicator care taie ceapă, nici ale unui hollywoodian cu carismă, ci cu lacrimi asemănătoare Regelui căruia îi slujeşte. Plânsul său e ca o terapie. O cale de-a trimite un mesaj lui însuşi - în primul rând, şi apoi nouă. Un mesaj care nu mai are nevoie de cuvinte. Plânsul ajută să înţelegem viaţa. Şi uneori, şi ce e dincolo de ea. Feriţi-vă de înţelepciunea care nu plânge!
Pentru continuarea acestui articol click AICI

2 comentarii:

  1. La multi ani domnului Florin! Sa-i dea Domnul putere in continuare pentru a-si continua misiunea. Pe mine m-au ajutat si ma ajuta mereu predicile dansului. Fiti binecuvantat!

    RăspundețiȘtergere
  2. DOMNUL ISUS sa binecuvinteze acest mare om, frate al nostru si slujitor al DOMNULUI!!!Sunt nespus de bucuroasa de fiecare data cand am prilejul sa ascult ceea ce DOMNUL ne vorbeste prin fratele FLORIN, o singura data l-am vazut personal,aici in Spania si il ascult mereu cu mult drag pe internet..............DOMNUL DUMNEZEUL caruia-i slujeste sa il binecuvinteze pe el si familia lui...................si DUMNEZEU sa-l tina tare,toata viata langa EL!

    RăspundețiȘtergere